Kategorier
Ikke-kategoriseret

Test af drikkedunke til børn i 0. – 2. klasse

At holde sig hydreret er afgørende uanset alder. De fleste af os er faktisk dehydreret regelmæssigt. Hvis du føler dig tørstig, er du allerede dehydreret. Så det er virkelig vigtigt at have vand til rådighed hele dagen.

Med en genanvendelig drikkedunk til børn, har dit barn mulighed for at forblive hydreret uanset hvor de er uden at behøve at købe engangsflasker, som indeholder hormonforstyrrende stoffer. 

Der er mange der sælger drikkedunke, men det er sjældent at man finder en drikkedunk i den ordentlig kvalitet. Vi har her samlet nogle af de bedste drikkedunke på markedet.

Den bæredygtige drikkedunk

Inden du køber en drikkedunk skal du sikre dig, at den ikke indeholder en masse giftige kemikalier. Det kan ikke undgås, at materialet som drikkedunken er lavet af smitter af i vandet, og det kan være skadeligt for dit barn at indtage. Vi har her et godt bud på en bæredygtig drikkedunk uden kemikalier

https://www.jollyroom.dk/fritid-hobby/friluftsliv/picnic/termoflasker-madkasser/blafre-drikkedunk-m-dark-green

Rustfrit stål er langt mere holdbart end plastik. Det kan anvendes mere effektivt og nedbrydes ikke over tid, så du virkelig kan og bør bruge din drikkedunk i årevis. 

Den billige drikkedunk

Hvis du har indstillet dig på, at drikkedunken nok alligevel skal skiftes ud igen om et år, er der ingen grund til at investere for mange penge i den. Den skal selvfølgelig fungere optimalt, men den behøver ikke at være lavet af et specielt holdbart materiale. Her er et godt bud på en god drikkedunk til en billig pris. 

https://www.jollyroom.dk/babyudstyr/spisetid/bestik-servering/drikkedunke-termoflasker/petit-monkey-drikkedunk-sea-animals-400ml

Hvis du vælger at gå efter en billig drikkedunk der holder i et år, har du mulighed for at lade dit barn vælge et mere sjovt design, der passer til deres nuværende alder. Du behøver altså ikke bekymre dig for, om de stadig synes om drikkedunken om et år. 

Det er dog ikke ligegyldigt hvilken drikkedunk du vælger. Der er desværre stadig mange drikkedunke på markedet, der indeholder giftige stoffer, der både er skadelige for planeten, men også for kroppen. Det er ofte de helt billige plastik drikkedunke, der indeholder giftige stoffer. Når du køber en drikkedunk, skal du blandt andet være opmærksom på om den indeholder BPA, PVC og ftalater.

Den smarte drikkedunk

Drikkedunke kommer ofte i former, der er vanskelige at rengøre. Der findes naturligvis flaskerensere, men en UV-drevet selvrensende drikkedunk gør det meget nemmere, at opnå rent drikkevand uden bakterier. Du bliver faktisk aldrig nødt til at rengøre dit barns drikkedunk eller bekymre dig om hvorvidt vandet er fuld af forurenende stoffer. 

https://www.cosstores.com/en_dkk/gifts/product.larq-self-cleaning-water-bottle-black.0873666002.html

Drikkedunken holder med sin dobbeltvæggede isolering vandet koldt i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer. Den kan altså både bruges til kolde og varme drikke. Den er miljøvenlig, da den er lavet i rustfrit stål og ikke indeholder BPA.

Den ligger bestemt i den dyre ende, men det er tilgengæld en virkelig god investering, da den kommer i et tidløst design og er produceret i et holdbart materiale. Derudover sparer du en masse tid på at rense den. Her har du altså en drikkedunk dit barn kan have hele livet.

Læs dette inden du køber en drikkedunk

Enhver genanvendelig flaske er bedre end en engangsflaske efter et vist antal anvendelser. Nøglen til bæredygtighed er at du skal genbruge den. Når det er sagt er ikke alle genanvendelige flasker ens, og det kan være svært at bedømmer hvilke flasker, der er bedst med hensyn til miljøpåvirkning. 

Hvis vi ønsker at reducere mængden af affald og begrænse vores negative indvirkning på planeten, er det bedste vi kan gøre at reducere mængden af ting vi køber. 

Når det kommer til drikkedunke til børn, er det en fordel at vælge en holdbar drikkedunk, der kan tåle nogle ulykker – det vil reducere reducere mængden af drikkedunke vi samlet ender med at købe. Det er praktisk talt umuligt at reparere en drikkedunk af plastik, når den først er revnet. Derfor er det oplagt at gå efter en drikkedunk af rustfrit stål, da det er et virkelig holdbart materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.