Kategorier
Ikke-kategoriseret

Test af penalhuse til børn i 0. – 2. klasse

Penalhuset er måske den vigtigste del i skoletasken. Det skal holde styr på skriveredskaberne og mange andre småting, dit barn bruger i skolen. Hvis skriveredskaberne bare ligger og flyder i skoletasken – ja så holder de ikke særlig længe. Så et penalhus er altså en god investering, hvis du vil forlænge holdbarheden af dit barns skriveredskaber. 

Penalhuse fås i et væld af former, størrelser og farver. Nogle penalhuse har flere rum, så der nemt kan holdes orden i farveblyanter, viskelæder, lineal osv. Andre penalhuse er mindre og har blot ét rum. Penalhuse med flere rum er mest egnet til mindre børn, da de ofte fås med sjove motiver og print. Ulempen er dog, at det fylder mere og kræver, at man holder orden i det. 

Vælg her for at gå videre til testresultatet:

Hvad leder du efter:
1. Det billigste penalhus til piger og drenge
2. Der mest populære mærkevare-penalhus til piger og drenge
3. Det mest miljøvenlige penalhus
4. Læs dette inden du køber et penalhus

Det billigste penalhus til piger og drenge

Hvis du ikke har lyst til at bruge for mange penge på dit barns penalhus, er det klart at du bliver nødt til at gå lidt ned i kvalitet og holdbarhed. Vi har her samlet vores bedste bud på et godt penalhus til en lav pris.

Testvinder – det billige penalhus til piger

Testvinder – det billige penalhus til drenge

Vælger du et billigt penalhus, vil der typisk være sparet på materialet i penalhuset. Du vil nok opleve at lynlåsen går i baglås og stoffet hurtigt bliver slidt. Du skal altså ikke forvente at penalhuset kan holde i mere end 1-2 år.

Til gengæld er det også penge ud af vinduet, at investere i et penalhus af høj kvalitet, hvis du alligevel forventer, at skifte det ud igen om 1 år. Vil dit barn f.eks gerne have et Frost penalhus i 0. klasse, skal du nok ikke forvente at han/hun stadig vil have det i 2. klasse. 

Det populære penalhus til piger og drenge

Går du efter et penalhus, der ikke skal skiftes ud igen om et par år? Så er det en god idé, at vælge et tidløst penalhus med et simpelt design. Hvis du vælger et af de populære mærkevare-penalhuse, så er du sikret et penalhus i mange år som dit barn ikke bliver træt af.

Testvinder – det populære penalhus til piger

Testvinder – det populære penalhus til drenge

Hvis du gerne vil lave en god investering på den lange bane, er det en god idé, at gå efter det popuplære mærkevare-penalhus. Der kommer nok også et tidspunkt, hvor dit barn begynder at gå op i, hvilket mærke penalhuset er fra, så her har du en chance for at komme dit barn i forkøbet.

Det bedste runde penalhus

Hvis du gerne vil have et lille penalhus, der ikke fylder for meget i skoletasken, er et rundt penalhus et rigtigt godt bud. Det er umuligt at holde orden i, men til gengæld behøver dit barn ikke at lægge skriveredskaberne pænt på plads i penalhuset.

Testvinder – Det bedste runde penalhus til piger 

Testvinder – Det bedste runde penalhus til drenge

Det er vigtigt, at dit barn ikke har for meget vægt i skoletasken. Det runde penalhus er meget lille og let, og da der ikke er plads til ret meget undgår man at fylde det med overflødige ting. 

Ulempen ved det runde penalhus er, at tingene kommer til at ligge og rode, og det kan være svært for dit barn at finde rundt i. Desuden kommer der hurtigt slid på redskaberne, da de ikke ligger særlig beskyttet. 

Det bedste box penalhus med ét rum

Mens det runde penalhus er blødt, er box penalhuset fast. Det gør det mere overskueligt for dit barn at se indholdet. Nogle af penalhusene har elastikholdere, så dit barn nemt kan holde orden. 

Testvinder – Det bedste box penalhus med ét rum til piger 

Testvinder – Det bedste box penalhus med ét rum til drenge

Box penalhulet med ét rum er en god mellemkategori af det runde penalhus og penalhuset med flere rum. Det er simpelt, solidt og slidstærkt uden at det bliver for avanceret. 

Læs dette inden du køber et penalhus

Selvom den bærbare computer i stigende grad begynder at erstatte notesbøgerne og skrive redskaberne, er det stadig ideelt at have nogle blyanter med i skoletasken, da de fleste børn har nemmere ved at lære nye ting ved at skrive det ned på et stykke papir og samtidig styrker det hukommelsen. Det skyldes at vi bruger større dele af hjernen, når vi tegner eller skriver i hånden. Når man skriver på en computer kommer man hurtigt til bare at skrive det læreren siger ned, hvor man nemmere bearbejder det ved at skrive i hånden. 

Desuden er det ikke altid en mulighed for dit barn at bruge en computer, da det ikke er alle lærere der tillader brug af computer, da det er nemt for barnet at “gemme sig” bag computeren og lade sig distrahere af andre ting, der ikke har noget med undervisningen at gøre. 

Selvom der i dag er gode muligheder for at tegne og sætte et layout op på mange forskellige overskuelige måder på computeren, vil det aldrig blive lige så nemt som det er i hånden. Det tager tid at sætte det op på computeren, og det vil aldrig blive helt som man gerne vil have det.

Det er vigtigt, at tænke over vægten på skoletasken, og her er det en god idé at overveje om en bærbar computer er nødvendig at have med i skoletasken – eller om den i det mindste ikke kan efterlades derhjemme bare nogle af dagene, hvor der ikke er så meget undervisning, der kræver en computer. En bærbar computer er nemlig en del tungere end et penalhus med et par skrive redskaber i. 

Et penalhus hjælper med at holde orden i skriveredskaberne, så de ikke bare ligger og flyder rundt i skoletasken. Rod giver stress, og stress gør det svært at lære nye ting. Derfor er et penalhus en uundværlig ting at have med i skoletasken. Desuden gør det det meget nemmere for dit barn at transportere de vigtigste ting fra et klasselokale til et andet uden nødvendigvis at tage hele skoletasken med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.